Mapa Conceptual

Mapa Conceptual
Relació entre Ciencia-Tecnologia- Educació- Societat

martes, 19 de junio de 2012

FINAL DEL MEU MINIPROJECTE I AUTOREFLEXIÓ

Com a conclusió m’agradaria dir que estic satisfeta del treball que ha realitzat en Pablo i del projecte en general. Crec que he aconseguit un aprenentatge significatiu, demostrat per l’últim fet quan en Pablo ha sigut capaç de canviar detalls dels moviments per si sol.

Puc dir, per tant que tal i com anomenava Vigotsky en la seva teoria, he sabut actua com a mestre en la zona de desenvolupament proper.  A partir dels coneixements previs sobre les noves tecnologies, en concret amb l’ordinador, que tenia en Pablo, he sabut introduir-li nous coneixements, actuant com a guia del seu aprenentatge fins que de ell ha sigut capaç de dominar el nou coneixement per si mateix.

Pel que fa la presentació final del Power Point, crec que tot i ser senzilla, ha quedat molt sintètica tal i com és demanava des del institut, molt visual i vistosa, i alhora com diu en Pablo, molt “professional”, (formal). Tot i que al principi, ell no ho veia clar, i li va costar al principi fer-se a la idea, ha acabat utilitzant el programa Power Point per altres presentacions en altres assignatures com a anglès extra-escolar. D’altra banda també diu que farà una presentació amb el programa per al curs d’estiu on farà les pràctiques de monitor de lleure, per introduir als nens del casal d’estiu al basquet, que és l’esport que ha fet sempre.

Així doncs, com ja he anat dient , la seva actitud ha estat excel·lent i el seu compromís amb el treball gradual que hem fet ha sigut molt positiu. També destacar la implicació dels pares en tot el procés, i sobretot dir que s’ha notat el treball que han fet a part amb l’alumne, ja que hs estat molt favorable tant per el treball final en si com per la implicació del alumne.

Finalment només dir que espero que els professors a l’insitut li sàpiguen donar una bona valoració, ja que per en Pablò és l’avaluació que contarà. Tot i així, encara que l’avaluació no sigui la esperada crec que l’aprenentatge ha estat molt constructiu, i tan jo com els seus pares estem segurs que l’esforç i la intenció , així com el treball fet, ha estat excel·lent.

Pel que fa a mi, només dir que m’ha agradat molt dur  a terme el projecte, en una situació real, en la que m’hi he pogut implicar i comprometre tan amb l’alumne com amb la família, i tot i que ha estat en una temporització més aviat curta, crec que estaria preparada per ampliar el projecte i introduir-hi elements més complexos així com nous programes i noves activitats, com la creació de contes, noticies...

Per acabar, comentar que el que més m’ha costat de la PAC ha estat la creació del  mapa en un principi. Em va costar saber com iniciar-ho, però amb l’ajuda de les lectures i comentant amb altres companys, vaig poder realitzar el mapa, i crec que el resultat final és notable. Agrair també els comentaris del fòrum per part dels companys i l’ajuda de la consultora donada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario